banner175
Denizlispor, haftalar sonra Gençlerbirliği'ni yenerek puanla tanıştı
Kendisi gibi bu yıl Süper Lig’e yeniden merhaba diyen Gençlerbirliği’ne konuk olan Yukatel Denizlispor, haftalar sonra 3 puana uzanmanın mutluluğunu yaşıyor.
 
Maçta genel olarak başkent ekibinin üstünlüğü gözlenirken, Yukatel Denizlispor’un da Olcay Şahan’ın 34’ncü dakikada attığı şık golü rahatlığı getirdi.
 
İkinci yarıda Gençlerbirliği Denizlispor’a neredeyse nefes aldırmadı. Kaleci Stachowiak kealesinde yine devleşti ve yüzde 100’lük gol pozisyonlarında gole izin vermedi.
 
Gençlerbirliği’nin baskısının altından başarı ile kalkan Denizlispor, maçın uzatma dakikalarının son saniyelerinde kazandığı penaltıyı Murawski ile gole çevirerek, çok rahat olmayan ama net bir sonuç alarak kente dönüyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku