banner175
Denizlispor ile sanayici arasında polemik
Yazılı açıklama yapan DSO Başkanı Keçeci, "Denizlispor'un yıllar sonra Süper Lig'e çıkması çok sevindirici. Şimdi gelecek için yakın vadede Denizlispor için önemli bir stratejik yol haritası yapmak zorunluluğu var. Öncelikle yönetim kurulu Süper Lig'de oynayacak takımın işlerini götürecek, yürütecek, temsil edecek ve de finansmanını organize edebilecek yetkinlikte olan kişilerden kurulmalıdır. Bunun takımın geleceği için en önemli faktör olduğuna inanıyorum. Başarının temelinin tamamen bu yönetim kurulunun kuruluşunda yattığını bilmeliyiz" cümlelerini kurdu. 
 
YÖNETİMDEN TEPKİ 
Keçeci'nin yaptığı açıklamaya Abalı Denizlispor yönetiminden de yazılı bir açıklama geldi. Açıklamada, "Sanayi Odası Başkanı Keçeci'nin açıklamalarını hayretler içinde okumuş bulunmaktayız. Bu sezon içinde kulüpte görev almayan, ne şartlarda mücadele ettiğimizi görmeyen, gecesini gündüzüne katan yönetim kurulumuzun çalışmalarını hiç görmeyen birisinin bu açıklamaları yapması gayet doğaldır. Henüz şampiyonluk kupamızı bile elimize almadan, sevincimizi taraftarımız ile paylaşmadan, yıllardır beklenen bir coşkunun programı bile yapılmadan bu açıklamaların yapılması son derece düşündürücüdür. 'Siz yeterince sıkıntı çektiniz, siz hak ettiniz, siz devam edin' demenizi beklemiyorduk. Ancak en azından sussaydınız, biz sizi takdir ederdik" denildi.
 
Ali Çetin ise DSO Başkanı Keçeci'ye sosyal medya hesabından da yanıt verdi. Açıklamaya tepki gösteren Çetin, "Kulübümüzde 7 gün 24 saat çalışan ve üstün mücadele örneği göstererek, 9 yıl aradan sonra şampiyon olan bir takımın yöneticileriyiz. Yöneticilerimiz arasında kayınpeder parasıyla adam niyetine geçen birisi yoktur. Sizden bir fayda beklemiyoruz, bizlere gölge etmeyin yeter" dedi. 
 
SON MAÇ YARIN İSTANBULSPOR'LA
KARABÜKSPOR galibiyetiyle Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Abalı Denizlispor sezonun son maçında yarın İstanbulspor'a konuk olacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Yasin Kol'un yöneteceği maç saat 16.30'da başlayacak. 9 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Denizlispor kupasına bu maçta kavuşacak. İstanbul dönüşü ise Denizli'de çeşitli kutlamalar gerçekleştirilecek. Teknik direktör Yücel İldiz'in İstanbulspor karşılaşmasında sahaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkması bekleniyor. İldiz, "Geçen hafta büyük hasreti bitirdik. İstanbul'da kim görev alırsa alsın kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi. 
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku