banner175
Denizlispor Kasımpaşa'dan puansız dönüyor: 2-0

Ligin ikinci yarısında bir türlü istediği sonuçları alamayan, hafta arasında da teknik direktör değişikliğine giden Yukatel Denizlispor’da işler iyi gitmiyor.
 
Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde ilk sınavını Kasımpaşa karşısında veren Denizlispor etkisiz bir oyun ortaya koydu. Rakip kaleye gitmekte zorlanan Denizlispor, 22. dakikada Brecka’nın kaydettiği golle 1-0 yenik duruma düştü.
 
İkinci yarıda da istediği oyunu sahaya yansıtamayan yeşil siyahlılar, yine mahkum bir görünüm sergiledi. Maçın 83. dakikasında bu kez sahneye Hajradinovic çıktı ve takımını rahatlatan 2. golü kaydetti.
 
Mücadele Denizlispor’un 2-0’lık yenilgisi ile noktalandı. Denzilispor, aldığı yenilgi ile 24 puanda kaldı ve 13. sıraya geriledi.
 
STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Mehmet cem Hanoğlu, İbrahim Bozbey
KASIMPAŞA: Ramazan, Hadergjonaj, Meriah, Brecka, Haddadi, Tirpan, Aytaç, Ndongala (Dk. 87 İlhan), Hajradinovic, Yusuf (Dk. 61 Tarkan), Koita (Dk. 77 Gohou)
YUKATEL DENİZLİSPOR: Stachowiak, Zeki, Mustafa, Ben Youssef, Özgür, Sackey (Dk. 81 Recep Niyaz), Murawski, Aissati (Dk. 68 Oscar), Sacko (Dk. Sedat), Barrow, Rodallega
GOLLER: Dk. 22 Brecka, Dk. 83 Hajradinovic (Kasımpaşa)
SARI KARTLAR: Dk. 27 Meriah, Dk. 36 Tirpan (Kasımpaşa), Dk.75 Sackey (Denizlispor)
MAÇTAN DAKİKALAR:
22. dakikada sol kanattan Aytaç’ın ceza alanına gönderdiği topa iyi yükselen Brecka kafayı vurdu. Kaleci Stakovyak’ın çıkardığı topu aynı futbolcu yeniden kaleye gönderdi ve takımını öne geçirdi.
63. dakikada kalp krizi geçiren Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin hastaneye kaldırıldı. Bilgin’i almak için ambulans sahanın içine girdi, sedyeyle taşınan Bilgin hastaneye kaldırıldı. Bu nedenle oyun bir süre durdu.
83. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Hajradinovic sert vurdu, farkı ikiye çıkardı.2-0
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku