banner175
Denizlispor taraftarı Sako'yu bekliyor
Kente gelen ve yönetimle görüşen Malili futbolcunun transferinde halen pürüzlerin olduğu iddia edildi. Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun ne zaman resmi mukavele yapacağı merak konusu oldu.
 
Taraftarlar da sosyal medyadan yönetime seslenerek, Sako konusunda açıklama beklediklerini ve bir an önce transferin nihayete ermesini istediklerini iletti. Kurmaylar ise oyuncuyla son görüşmelerin yapıldığını ve Sako'da herhangi bir sorun yaşanmayacağını vurguladı. Öte yandan, takımın tecrübeli golcülerinden Mehmet Akyüz'ün Avustralya ekibi Western Sydney Wanderers'ın teklifini kabul edeceği ileri sürüldü.
 
YÖNETİMDEN KÖFTECİLERE ÇAĞRI
Bu arada, Yukatel Denizlispor resmi sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak, Atatürk Stadı önünde köfte satacak esnafa çağrıda bulundu. Mesajda şu ifadelere yer verildi:
 
"Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak müsabakalar sırasında köfte satışı yapmak isteyen özel veya tüzel kişilerin 6 Ağustos 2019 Salı günü saat 16.00'ya kadar, bizzat Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelerek, dilekçe ile Kulüp Genel Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvuruların 15 adedin üzerinde olması halinde kura çekilişi yapılarak yer sahipleri belirlenecektir. Kura sonrası müsabakalar sırasında köfte satışı yapmaya hak kazanan kişilerin her müsabakadan 24 saat önce kulübümüzün bildirilecek olan banka hesabına 500 TL ödeme yapması gerekmektedir. Ödemesini belirtilen süre içerisinde yapmamış olan işletmeler, kurada hak kazanmış olsalar dahi müsabaka sırasında satış yapamayacaktır."
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku