banner175
Denizlispor Teknik Direktörü Kutlu istifa etti
Denizlispor’da bu sezon dördüncü teknik direktör olan Hakan Kutlu görevi bıraktı. Genç teknik adamın Denizlispor Başkanı Ali Çetin ile telefonda konuştuktan sonra istifa ettiği öğrenildi. Bugün öğle saatlerinde Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’ne gelerek eşyalarını toplayan Kutlu takımla vedalaşmadan ayrıldı. Kutlu ile birlikte yardımcı teknik direktörler de görevi bıraktı. 
Sezona Prosinecki ile başlayan Denizlispor, Kenan Atik ve Yalçın Koşukavak’tan sonra bu sezon dördüncü teknik direktörü ile yollarını ayırmış oldu. 
Diğer yandan Hakan Kutlu’nun kısa süre önce sosyal medyada paylaştığı fotoğraf krize neden olmuştu. Tesislerdeki odasında Denizlispor logosu önünde Ankaragücü atkısı ile poz veren kutlu taraftarın tepkisini çekmişti. Bu fotoğraf Denizlispor yönetimi tarafından da hoş karşılanmamıştı.  

KUTLU İLE 13 MAÇ
Yalçın Koşukavak ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Hakan Kutlu, 13 lig maçında görev yaptı. Kutlu bu karşılaşmaların 3’ünü kazandı, 3’ünde sahadan beraberlikle ayrıldı, 7 karşılaşmayı ise kaybetti. 

Denizlispor’da kalan haftalarda takımı kulüp antrenörlerinin çalıştırması bekleniyor.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku