banner175
Denizlispor'u uyku tutmuyor
Yıllardır bekledikleri Süper Lig özlemine bu hafta son verebileceklerini ifade eden Ali Fırat, "Takipçilerimiz Osmanlıspor'un puan kaybetmesini, Hatayspor'un da yenilmesini bekleyeceğiz. Biz de evimizde galip gelirsek 3 hafta kala Süper Lig biletini cebimize koyarız. Umarım her şey beklediğimiz gibi olur" diye konuştu.
 
Rakiplerin kaybetmemesi halinde de yine büyük avantajın kendilerinde olacağını vurgulayan Fırat, "Öncelikle biz kazanacağız. Sahadan 3 puanla ayrılırsak büyük ölçüde Süper Lig'e çıkarız. Taraftarlarımızın da büyük bir heyecan yaşadığını biliyorum. Tüm Denizli bu maça kilitlendi. Emeklerimizin karşılığını alacağız" dedi.
 
Tüm sezon boyunca Atatürk Stadı'nı tıklım tıklım dolduran Denizlisporlu futbolseverler biletlere hücum etti. Çarşamba günü satışa sunulan VIP, gold, kapalı, maraton ve kale arkası biletlerinin tamamen tükendiği ifade edildi. 
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku