banner175
Denizlispor'un zirve yarışı
Atatürk Stadı'nda Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Yeşil-siyahlılarda sakatlığı bulunan sağ bek Alperen büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Ağrıları süren orta saha Recep Niyaz'ın ise son durumu maç saatinde netlik kazanacak. Bu sezon yakaladığı çıkışla yıllar sonra Süper Lig potasında yer alan Denizlispor'da Atatürk Stadı kapalı gişe oynayacak. Taraftarlar 75 TL'den satışa çıkan VIP, 25 TL olan kapalı, 10 TL olarak belirlenen maraton ve 5 TL'ye satılan kale arkası biletlerinin tümünü tüketti. 
 
Perşembe günü gerçekleşen olağanüstü genel kurulda yeniden başkan seçilen Ali Çetin, maç öncesi iddalı konuştu. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Çetin, "Gençlerbirliği'ni yenip inandığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Taraftarımız stadımızı hıncahınç dolduracak. Teknik ekibimiz ve futbolcularımıza güvenim sonsuz. Tek amacımız devreyi lider bitirmek. Bunu başaracak gücümüz var" ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Yücel İldiz de sahadan 3 puanla ayrılan tarafın kendileri olacağını söyledi. Son 10 haftada 8 galibiyet, 1 beraberlik, tek yenilgi alan Horoz, 29 puanla 2. basamakta yer alırken lider Gençlerbirliği'nin 34 puanı var.
 
DENİZLİSPOR
Stackhowiak - Furkan, Tahacan, Abdulkerim, Kerem Can, Deniz, Aissati, Recep (Burak Altıparmak), Ziya, Burak Çalık, Mehmet Akyüz
DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku