banner175
Denizlispor, yeni sezonu planlıyor
Bu sezon herhangi bir ceza ile karşı karşıya gelmeyeceklerini belirten Üstek, "Transfer yasağı, FIFA, mevcut kadro ile ilgili sorunlar ve haciz derdimiz yok. Sadece bu sezonki futbolcuların biriken alacakları kaldı. Bunları da zaten en kısa sürede ödeyeceğiz. Yeni sezonun hazırlıklarına sorunsuz başlayacağız" dedi. 
 
Mevcut kadroyu büyük oranda koruyacaklarını belirten başkan Mustafa Üstek, "Futbolcularımız kalmak istiyor. Artık Denizlispor'da maddi sıkıntılar yaşanmayacak. Futbolcularımız kalan alacaklarını tahsil edeceklerine eminler. Yönetim kurulumuz ile bir araya gelip teknik direktör ve futbolcu transferlerini görüşeceğiz. Geçen sezon takımımızı çalıştıran Fatih Tekke'yle de görüşeceğiz. Kararımızı en kısa sürede verip, Denizlispor olarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  DHA / Denizli
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku