banner175
Denizlispor yönetiminden bir garip fiyat uygulaması
Her şey bundan birkaç hafta önce üst üste alınan yenilgilerle başladı. Hedefini ilk 5 olarak belirleyen yönetim ligin dibine çakılınca tribünlerden de tepkiler yükselmeye başladı. Sadece yenilgiler değil, kötü futbola da dikkat çeken taraftar birkaç maçta ‘Yönetim istifa’ tezahüratları yapınca yönetimden çok da şık olmayan bir önlem geldi.
 
Özellikle; Denizlispor’un tarihi boyunca sahip olduğu en iyi taraftar grubu olma özelliği taşıyan Yeşil Cephe’nin ‘bilet alarak’ girdiği maraton tribünü için 100 lira fiyat belirlendi. VİP tribününün 50, kapalı tribünün 40 lira olduğu düşünüldüğünde, bu durum: yönetimin sesli dile getirmese de Yeşil Cephe’ye ‘Maça gelmeyin’ demek istediği şeklinde yorumlandı.
 
- Bir hatırlatma yapalım, yönetim önemli takımların Denizli’deki maçlarında bilet fiyatlarını yüksek tutuyor. Örneğin ligin açılışındaki Galatasaray maçında maraton tribün bilet fiyatı 200 TL olarak belirlenmişti.-
 
Yeşil Cephe sosyal medya hesaplarından bilet fiyatlarının yüksekliğine tepki gösterdi ve maçı B-üst tribününden Başakşehir maçını izleyeceklerini duyurdu. Çünkü bu tribüne girmek 40 liraydı.
 
Ancak yine Yeşil Cephe’nin sosyal medya paylaşımlarından B-Üst tribünün bilet satışa kapatıldığı duyuruldu. - Acıpayam’daki depremzede çocukların bu tribünde maçı izleyecekleri bu nedenle satışa kapatıldığı öğrenildi.-
 
Liderlik mücadelesi veren Başakşehir ile önemli bir maça çıkacak olan Yukatel Denizlispor’un bu maçta taraftar desteğine ihtiyacı olduğu çok açık… Süper Lig’e çıkışta büyük bir rol üstlenen, bedava bilet için yöneticilerin paçasına yapışmayan, kendi imkanlarıyla iç-dış saha fark etmeden destek için çabalayan taraftar grubu, bu tavrın değişmesini istiyor.
 
Taraftar grubu, daha önce de ‘Yönetimi istifaya davet eden taraftara’ tepkisini dile getiren Başkan Ali Çetin ve yönetiminin bu kez yıldırma tekniği uygulamaya çalıştığını düşünüyor. Denizli Güncel / Ceyda ÖZGENÇ
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku