banner175
Denizlispor'a moral yemeği
Marina Restoran’daki akşam yemeğinde yüzler gülerken, Kulüp Başkanı Ali Çetin, inancı yineleyen bir konuşma yaptı, “Dün kulübümüz adına önemli olan bir kongreden alnımızın akıyla çıktık. Şimdi tek konsantre olduğumuz şey takımımızın başarısı olacak. Yeni arkadaşlarımızda çok heyecanlı ve hepbirlikte çalışarak takımımızın başarısı için elimizden geleni yapacağız. Söz şimdi sizlerde, Gençlerbirliği maçında sizlerden güzel bir galibiyet bekliyoruz. Bizler sizlere inanıyoruz. O sene bu sene” dedi.
 
Takım adına ise kaptan Mehmet Akyüz yaptı, iddialı cümleler kurdu; “Öncelikle yeniden yönetime seçilen sizleri tebrik ediyoruz. Bizler sahada terimizin son damlasına kadar savaşarak, giydiğimiz formanın hakkını vermek için uğraşıyoruz. Umarız bu güzel atmosfer hiç bozulmaz ve sezon sonunda Denizlispor’u hakettiği yere tekrar Süper Lig’e çıkartırız. Bizlere olan güveniniz için teşekkür ediyoruz” dedi.





banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku