banner175
Denizlispor'da yönetici Taner Atilla istifa etti
Denizlispor’da birbiri ardına alınan kötü sonuçlar, parasal sorunlar ve yönetim tartışmaları krizi de beraberinde getirdi. Futbolculardan Recep Niyaz’ın maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı zehir zemberek açıklama, Başkan Ali Çetin’in sosyal medyadan yaptığı değerlendirmeler ve ardından gelen yönetici Taner Atilla’ya yönelik istifa çağrısı, kulübü farklı bir kulvara sürükledi. 

TANER ATİLLA’DAN BEKLENEN AÇIKLAMA
Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Taner Atilla’yı hedef almış, sorumluluklarını yerine getirmediği gerekçesiyle istifasını istemişti. 

Atilla kanadından ise hızlı bir reaksiyon geldi. Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Taner Atilla, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Atilla paylaşımında, “Denizlispor yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Denizlisporumuza ve Denizlispor yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku