banner175
#DenizlisporYokOluyor ama insanlar ne düşünüyor
Öncelikle #DenizlisporYokOluyor deyip harekete geçen ilk Denizliliyi sizinle tanıştıralım:


Denizlisporlu taraftarların sosyal medyadan yürüttüğü ve kulübün de destek verdiği bağış kampanyasına ilk katılan asgari ücretli özel bir tur şirketinde şoförlük yapan Necati Şenli oldu. Taraftar olarak takımını da destekleyen Şenli, 300 TL bağış yaparak makbuzunu aldı. Şenli, kulüp zor günler geçirdiği için bağış yaptığını açıkladı.
 
DESTEKLEYENLER
 
Özellikle Anadolu kulüpleri; benzer sıkıntılar yaşadığı için Denizlispor’un bu sıkıntısını paylaşan mesajlar atıyor. Futbolun top peşinde koşturmak değil, bir kültür olduğunun bilincinde olanlar da Denizlispor’u destekliyor, çünkü sıkıntıların birkaç günlük ya da birkaç maçın sonucuyla alakalı olmadığını biliyor.





 
DÜŞMANLIK BESLEYENLER
#DenizlisporYokOluyor cümlesinden haz duyan bir kitle, bu tartışmanın içinde yer alıyor. 2006 yılında 16 dakika uzayan maçta Fenerbahçe ile Denizlispor’un berabere kalması ve Galatasaray’ın şampiyon olması bu düşmanlığın sebebi. Genelini Fenerbahçe taraftarlarının oluşturduğu kitle, düşmanlık mesajları atıyor.



 
ÇARESİZLER
 
#DenizlisporYokOluyor deyip sessiz kalmayıp, ne yapacağını da bilmeyen bir kitle de tartışmanın içinde. Çaresiz kitle, Denizli’nin ihracatta 8’nci sırada yer almasını, Ankara’da bir bakanla temsil edilmesini, çok sayıda zengin iş adamı olmasını öne sürüp, Denizlispor’un kurtarılmasını istiyor.




 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
şenol cesur kale 7 yıl önce

azılı taraftar cibbon acilen takımdan istifa ederse düzelir.olmazsa fenerlilerin ahı ne yazıkki tutar gider...

Misafir Avatar
musdufa sağkal kaleli 7 yıl önce

bu takım için evimi marketimi feda ettim.iddadan bu sefer kazanırsam ve kale-koop otobüs firmasını devralırsam kazancımın yarısını denizli spora bağışlayıp en kısa zamanda kale otomotivle beraber şampiyon yapacağıma söz veriyorum...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku