banner175
Dev şampiyonanın ev sahibi Denizli Büyükşehir
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. 9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak Türkiye Gençler Judo Şampiyonası'na 65 ilden sporcu katılacak. Erkeklerde 460, bayanlarda 322 sporcu ile 135 antrenör ve 102 idarecinin yer alacağı Türkiye Gençler Judo Şampiyonası Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Salonu'nda yapılacak. Aynı yerde 11-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'na ise 300'ün üzerinde  sporcu ve teknik heyetin katılması beklenirken, şampiyonaların açılış seremonisi 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da yapılacak. Türkiye şampiyonu ile milli takıma seçilecek sporcuların belirleneceği dev organizasyona Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan üst düzey yetkililer ile 65 ilden 1500'e yakın sporcu, teknik heyet ve idareci katılacak.
 
Başkan Osman Zolan'dan şampiyonaya davet
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlililerin spor yaparak geleceğe daha sağlıklı bakması için gerek tesis, gerekse spor kursları anlamında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, böylesinde büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Sporun sosyal belediyeciliğin de bir parçası olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, tüm vatandaşları aileleri ve sevdikleriyle birlikte 4 gün sürecek dev organizasyonu izlemeye davet etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku