banner175
Deveciler: Sonuna kadar savaşacağız

Son olarak kendi evinde oynadığı İzmir temsilcisi Bornova Belediyespor'u mağlup eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımında hafta sonu Ankara temsilcisi Mamak Belediyespor‘la oynayacağı maçın hazırlıkları devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle Bornova maçında oynayamayan Erkin Şenel iyileşti ve takımla çalışmalara başladı.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, ligde birbiri ardına zor ve kritik maçlar oynayacaklarını söyleyerek, “Kadro kalitesi anlamında ligin en iyi ekiplerinden bir tanesiyiz. Tüm Türkiye bizi ve muhteşem taraftarımızı konuşuyor. Bizde onlara layık olmak için çalışıyoruz. Ligde çok enteresan sonuçlar alınıyor. Biz ve takımımız ligin son haftasına kadar savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

“PUAN FARKINI KAPATIRIZ”
Lider Petkim ve Fethiye Belediyespor ile aradaki puan farkının kapanabileceğini ifade eden Deveciler, "Çok karakterli bir teknik heyet ve oyuncu topluluğu var. Her zaman onlara inandık ve inanmaya da devam edeceğiz. Ligin bitiminde hedeflediğimiz Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum“ diye konuştu.

“GÜÇLÜ BİR YAPIMIZ VAR”
Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a da teşekkür ederek, “Merkezefendi Belediyesi Başkanı Şeniz Doğan her zaman yanımızda ve destekçimiz. Yönetim kurulumuz çok güçlü. Denizlimize yakışan bir Süper Lig takımı olma çabasındayız. Her zaman söylüyorum bu takım proje takımı. Bu sene çok istiyoruz. Ancak olmazsa seneye Süper Lig heyecanını Denizli’ye yaşatacağız. Mali anlamda hiç bir sorunumuz yok. Yönetim kurulunda birbirinden değerli iş insanları var. Hepsi Denizli ekonomisine yön veren insanlar. İsteğimiz şeyi yapabilecek güce sahibiz“ dedi. 

“MAMAK MAÇI ÖNEMLİ”
Başkan Veli Deveciler, hafta sonu Ankara'da oynayacakları Mamak Belediyespor maçının önemine dikkat çekerek, "Kadro kalitesi anlamında rakibimize oranla çok daha iyiyiz. Ancak herkesin de bildiği üzere savaşmayan, mücadele etmeyen ve istemeyen başarılı olamaz. Teknik heyet ve oyuncularımın da bu maçı ne denli dikkate aldıklarını biliyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak hedefimiz mutlak galibiyet" diye konuştu.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku