banner175
Dünya Sağlık Günü'nde sağlık için buluştular
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü etkinlikleri kapsamında "Yaşam için sağlık" etkinliği düzenledi. Çamlık Mesireliği'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği spor kurslarına katılan kadınlar katıldı. Başkan Zolan, kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, sağlık ve sporun önemine dikkat çekti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin onbinlere spor yaptırdığını, bu kapsamda kadınların pilates ve zumbaya büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Her şeyin başı sağlık, sağlık yoksa hayatın anlamı yoktur. Sağlığımızı korumanız için spor yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

“Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakacağız”

 
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar hanım kardeşlerimizle hangi projeyi yaptıysak başarılı oldu. Çünkü sizler bize güvendiniz, davetimizi kabul edip projelerimize katıldınız. Sizler bizim başımızın tacısınız. İnşallah bundan sonra daha güzel projelerimizde buluşacağız.” Kadınların daha sağlıklı olmak için büyük çaba gösterdiğine dikkati çeken Başkan Zolan, düzenledikleri spor kurslarının devam edeceğini kaydetti. Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın zor olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Ülkemizde istikrar sağlamak zorundayız. Güçlü olacağız. İnşallah istikrarı sağlayarak, ülkemizde sağlıklı huzurlu bir ömür sürüp çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakacağız” diye konuştu.
 
En fazla kilo verenlere ödül
 
Konuşmanın ardından Başkan Zolan, 4 aylık dönemde pilates ve zumba kursuna katılıp en fazla kilo veren 20 kadına hediyelerini verdi. Daha sonra kadınlar 3 kilometrelik yürüyüş parkurunda sağlıklı yaşam yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşün ardından ise Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından kursiyerle yönelik vücut kitle endeksi ölçümü yapıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku