banner175
Fenerbahçeli hukukçular Alanya maçının iki hakemi hakkında suç duyurusunda bulunacak
Fenerbahçe’nin dün akşam İstanbul’da karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasından çok Denizli’nin FİFA kokartlı hakemi Ümit Öztürk ve VAR’da görevli Serkan Tokat konuşuluyor.
 
Maç 1-1 sona ererken, maçın son dakikalarında yaşanan pozisyon uzun süre tartışıldı. Fenerbahçe'nin penaltı beklediği pozisyonda hakem Ümit Öztürk'ün devam kararı vermesi bir anda maçın önüne geçti.
 
Fenerbahçe taraftarları, hem stat içinde hem de sosyal medyadan hakem Ümit Öztürk ve VAR hakemi Serkan Tokat'ı ağır sözlerle eleştirdiler.
 
Öte yandan Fenerbahçe’li Hukukçular Derneği Platformu, Ümit Öztürk ve Serkan Tokat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını açıklandı.
Fenerbahçe’li Hukukçular Derneği Platformu, sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe - Alanyaspor maçının hakemi Ümit Öztürk ve VAR’da görev yapan Serkan Tokat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını açıklandı.
 
Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:
 
''Müsabakanın hakemi Ümit Öztürk ve VAR Hakemi Serkan Tokat hakkında; 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 257. Maddesi uyarınca ''Görevi kötüye Kullanma'' Suçu Kapsamında 10.02.2020 Pazartesi Günü Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulunulacaktır.''
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku