banner175
Gazeteci maçta kalp krizi geçirdi
Denizlispor yönetimi ile kentte görev yapan basın çalışanları sahada kozlarını paylaştı. Tesislerde yeşil siyahlıların antrenmanından sonra sahaya çıkan 9’ar kişilik Denizlispor Yönetimspor ile Denizli Basınspor yarım sahada 30’ar dakikalık devrelerde hünerlerini sergiledi. Yönetimspor14-12 öndeyken maç tamamlanamadı. Denizlispor Yönetimspor; Mustafa Üstek, Taner Atilla, Mehmet Uz, Ahmet Selvi, Ali Fırat, Necip İrdem, Muhammet Kaya, Süleyman Üstek, Muhammet Üstek ve Mahmut Akursu kadrosuyla sahaya çıkarken, Denizli Basınspor ise, Serhat Delikara, Hacı Selamoğlu, Sebahattin Alp, İbrahim Alayont, Hakan Altınsır, Mehmet Ali İnem, Deniz Tokat, Ramazan Çetin ve Furkan Selvi takımıyla mücadele etti. Maçın başında adalesinden sakatlanan Mehmet Uz, uzun süre forma giyemedi ve yerini joker konumunda oynayan Mehmethan Yılmaz’a bıraktı.
 
GAZETECİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Karşılaşmaya Denizlispor Yönetimspor hızlı başladı ve erken goller buldu. Maçın yıldızları Yönetimspor’un kalecisi başkan Mustafa Üstek ve Basınspor’un kalecisi Sebahattin Alp oldu. Yaptıkları kurtarışlar profesyonellere taş çıkarttı. İki takımda da bütün hünerlerini sergiledi. Ancak maçın son 5 dakikasında gazeteci Hakan Altınsır’ın fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Kulüp doktoru Ahmet Edremit’in ani müdahalesi sonrasında Altınsır, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada Anjiyo olan Altınsır’a 2 adet stent takıldı ve 2 gün yoğun bakıma alındı. Asbaşkan Necip İrdem ve gazeteciler Altınsır’ı hastanede yalnız bırakmadı. Altınsır’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Tamamlanamayan karşılaşmanın başka bir tarihte yeniden oynanması bekleniyor...
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku