banner175
Geleceğimize sahip çıkıyoruz
Amatör sporlara verdiği destekle geleceğin yeteneklerinin gelişmesine büyük katkı koyan Denizli Büyükşehir Belediyesinin amatör spor kulüplerine yönelik sürdürdüğü maddi destek programı Sarayköy, Buldan, Güney ve Babadağ ilçesi ile devam etti. Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Düğün Salonu’nda düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve amatör spor kulüpleri katıldı. Etkinlikte Sarayköy, Buldan, Güney ve Babadağ ilçelerini kapsayan, 24 kategoride faaliyet gösteren 8 amatör spor kulübüne toplam 70.000 TL maddi destek sağlandı.
 


"Denizli merkezde ne varsa tüm ilçelerimizde de o olacak"
 
Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, spora özellikle gençler ve hanımların ilgi gösterdiğini belirterek, “Ama spor hepimizin yaşamında olması gereken, yaşam kalitemizi yükseltmek anlamında önemli bir faktör. Sporu özellikle amatör ruhla yaptığımız zaman ayrı bir güzellik. Herkesin spor yapmasını sağlamak gerekiyor. Bu noktada Büyükşehir olarak yaptığımız ve yapacağımız tesislerle Denizlimiz de yaşayan 1 milyon insanımıza spor yapma imkanı sunmak için gece gündüz uğraşıyoruz” dedi. Başkan Zolan, “Denizli merkezde ne varsa tüm ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Bu sadece alt ve üst yapıda değil spor alanında ve spor yapma imkanını sunma anlamında da söylenmiştir. Şükürler olsun amatör sporlarda desteğimiz uzun zamandır sürüyor” diye konuştu.
 
8 spor kulübüne 70.000 TL
 
Spora yaptıkları yatırımla geleceğe sahip çıktıklarını vurgulayan Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkarsak geleceğimize de sahip çıkmış oluruz. Gençlik hazine demek, başımızın tacı demek. Onlar için her türlü imkanı seferber ediyoruz. Gelecekte çocuklarımız bizden daha başarılı olacaklar. Yeter ki onlara sahip çıkalım imkan verelim. Hepinize spor dolu, sağlık dolu, güzellikler dolu bir hayat diliyorum.” Başkan Zolan, daha sonra Sarayköy, Buldan, Güney ve Babadağ ilçelerinde 24 kategoride faaliyet gösteren 8 amatör spor kulübüne toplam 70.000 TL değerindeki çeklerini verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku