banner175
Denizlili yazar İnanç hemşehrileriyle buluşacak
Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu Denizlili sevilen yazar ve TV programcısı Hayati İnanç olacak. Program 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20.30’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşecek. Can Veren Pervaneler, Fabrika Ayarı, Sevgi Yukarıdan Gelir, Hayati Dengeler ve Aile İçinde adlı kitaplarının yanı sıra, insan hayatına dokunan sözleri ve mizahi anlatımıyla TV ekranlarında da boy gösteren İnanç, bu kez hemşehrileriyle kucaklaşacak. Denizlili yazar İnanç, kendine has sohbeti ve üslubuyla divan edebiyatının yaşayan abidelerinden biri olarak görülüyor.
 
Başkan Zolan’dan davet
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programı kapsamında Denizlili yazar Hayati İnanç ile bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 30 Mart 2022 Çarşamba günü düzenleyecekleri özel etkinliğe tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Zolan, ülkenin önemli değerlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ettiklerini kaydetti.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku