banner175
Hazırlık maçında Denizlispor, Göztepe'yi yendi
Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan maça ev sahibi Denizlispor; Asil Kaan, Keremcan, Abdülkerim, Alperen, Furkan, Aissati, Burak Altıparmak, Ziya, Muhammed Himmet, Burak Çalık, Mehmet Akyüz 11'i ile çıkarken konuk Göz-Göz; Göktuğ, Tayfur, Kadu, Titi, Berkan, Castro, Alpaslan, Gouffran, Halil, Yasin, Jerome'la mücadele etti. Denizlispor’u galibiyete taşıyan golü 32'nci dakikada Ziya kaydetti. İki takım da ikinci yarıda oyuncu değişikliklerine gitti.
 
Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz ile Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna sonucun önemli olmadığını, özel maçın faydalı geçtiğini dile getirdi. Kümede kalma mücadelesi verecek Göztepe aranın ardından Süper Lig'de Akhisarspor'la, şampiyonluğu kovalayan Denizlispor ise 1'inci Lig'de Altay'la karşı karşıya gelecek.
DHA  / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku