banner175
Hem madalya, hem milli gurur
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde 20-26 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Satranç Turnuvası tamamlandı. Denizlili sporculardan İlayda Kaygısız, 15 yaş, Poyraz Dursun ise 17 yaş kızlar kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Antalya Rixos Sungate Otel’de düzenlenen şampiyonada; 7-12 yaş kategorisinde 2 bin 134, 13-18 yaş kategorisinde 592 ve emektarlar turnuvasında 84 sporcuolmak üzere toplamda 2 bin 810 sporcu şampiyonluk için yarıştı.
 
ŞAMPİYONADA DENİZLİ RÜZGARI
Türkiye’nin dört bir yanından gelen 2810 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuva, dev bir organizasyona dönüştü. Şampiyona sonunda milli takım havuzuna giren 293 sporcu arasında sekiz tane Denizlili sporcu yer aldı. Gelecek vaat eden sporcuların yer aldığı milli takım havuzunda ilimizi temsil eden sporcular Satranç Milli takımının değişmez oyuncularından biri olmak istiyor.
 
İŞTE MİLLİ TAKIM HAVUZUNA GİRENLER
YAŞ KATEGORİ SPORCU
7 Yaş Genel Ege SARIÇAM
11 Yaş Kız Gülin DÖNMEZ
12 Yaş Kız Gülenay AYDIN
12 Yaş Kız Haticesu KOYUNCU
13 Yaş Kız Ceylin TİKVEŞLİ
13 Yaş Kız Nehir TOKAT
14 Yaş Genel Mehmet Emre İLKİMEN
16 Yaş Genel Emre KIRILGAN
 
 
 
İBANOĞLU: “DENİZLİ, SATRANÇTA ÖNEMLİ BAŞARILAR YAKALADI”
Türkiye Satranç Şampiyonasında dereceye gieren ve milli takım havuzuna seçilen sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, genç sporculardan aynı azimle çalışarak diğer turnuvalara hazırlanmalarını istedi. Denizli’nin son yıllarda Satranç branşında önemli başarılara imza attığını söyleyen İbanoğlu, sporculara gelecek yaşamlarında başarılar diledi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku