banner175
Horoz Adana'da inandı ve kazandı
Abalı Denizlispor, Gençlerbirliği’nin kazandığı hafta, kritik Adanaspor deplasmanına çıktı.
 
İlk yarıda her iki takımın da birbirini tarttığı maçta ikinci yarı golle başladı, golle bitti. Adanaspor 50. dakikada Kone ile 1-0 öne geçti. Denizlispor 59. dakikada Recep Niyaz’ın enfes kafası ile golü buldu ve durumu 1-1 yaptı. Hızlı çıkan Adanaspor 69. dakikada Furkan Özçal ile yeniden öne geçmeyi başardı. Ancak Denizlispor 74. dakikada Kehinde'nin oyuna girer girmez attığı golle durumu 2-2 yaptı.
 
Maçın 89. dakikasında Denizlispor'da bir kez daha Recep Niyaz sahneye çıktı ve attığı golle takımını 3-2 öne geçirdi. Ancak bu golle de maç bitmedi. Adanaspor'un kazandığı penaltıyı 90+6. dakikada Hakan Barış gole çevirdi ve durumu 3-3 yaptı. Maçı bırakmayan Denizlispor 90+10'da Burak Çalık'ın golüyle maçı 4-3 kazandı.
 
Bu galibiyetin ardından Denizlispor puanını 58'e yükseltti ve Gençlerbirliği ile aynı puanda haftayı kapattı.
 
Spor Toto 1. Lig'de gelecek hafta Adanaspor, Gazişehir Gaziantep'e konuk olacak. Denizlispor, Boluspor'u ağırlayacak
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku