banner175
Horoz dibe çakıldı: Beşiktaş: 1 – Y. Denizlispor: 0
Ligde, hoca değişikliğine rağmen isteneni bir türlü veremeyen Yukatel Denizlispor İstanbul’dan Beşiktaş deplasmanından da eli boş dönüyor.
 
Beşiktaş ile dengeli bir oyun kurmaya çalışan Denizlispor’da Yücel Hoca’nın gidişinden sonra baş gösteren gol atma isteksizliği Beşiktaş karşısında da kendini gösterdi.
 
4 haftadan bu yana sakat olan Rodallega’nın ilk 11’de başladığı, ilk yarının hemen başında bu futbolcunun ayağından serbest vuruştan gole çok yaklaşan Denizlispor adeta Beşiktaş kalesine gitmemek için çabaladı.
 
Kale önünde çoğalamayan, top tutamayan Denizlispor 70’nci dakikada gelen gole engel olamadı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in oyuncu değişikliklerinin de çare olamadığı Denizlispor demir attığı ligin dibinde bu hafta da yukarıya çıkış yönünde bir varlık gösteremedi.
 
Öte yandan Denizlispor, 10 Kasım nedeniyle ısınmaya Atatürk baskılı özel tişörtlerle çıktı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku