banner175
Horozkent gol oldu yağdı: 22-0
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Horozkent Kadın Futbol Kulübü, liglere verilen 1 haftalık aranın ardından 6. Hafta maçında deplasmanda İzmir ekibi Yeşilyurt Spor Kulübüne konuk oldu. Balçova Belediyesi Spor Kompleksi Sentetik Çim Sahasında oynanan maça yeşil siyahlılar etkili başladı. 30.saniyede Sude Karabuğa’nın ceza sahasının dışından çektiği şutla öne geçen Denizli ekibi ilk yarısı 12-0 biten maçı 22-0 gibi farklı bir skorla tamamladı. Milli oyuncu Raziye Kabak 5 golle maçın yıldızı olurken, Elif Duru da 4 gol kaydetti. Maçın golleri 1 ve 83’te Sude Karabuğa, 2,19, 31, 43 ve 46. dakikalarda Raziye Kabak, 4 ve 18. dakikalarda Ceylin Yılmaz, 5, 21 ve 23’te Pınar Can Demir, 17 ve 88’de Duygu Erbeyli, 29’ Özge Tosun, 48, 55, 68 ve 76’da Elif Duru, 59 ve 69’da Rabiya İsgi ve 81’de Huriye Selçik’ten geldi.
 
LİGİN GOL KRALI
Grubunda 6. Haftayı da yenilgisiz olarak tamamlayan Horozkentspor, 18 puanla liderliğini sürdürdü. 6 maçta 67 gol atıp kalesinde sadece 1 gol gören Denizli ekibi, 66 gol averajıyla ligin en iyisi olurken, attığı gol sayısı ile ligin en iyi ekibi oldu. Yeşil siyahlılar, 7. Hafta maçında ise 29 Aralık Pazar günü Şirinköy Sahasında bir başka İzmir ekibi olan Karşıyaka BESEM Spor Kulübünü konuk edecek.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku