banner175
Horozkent şampiyon
Kadın Futbol 2. Lig C Grubunda geçen hafta liderliği garantileyen Horozkentspor, 13. hafta maçında Bursa ekibi Soğanlıspor'u konuk etti. Akkonak Stadı’nda oynanan maçta yeşil siyahlılar sahaya konuk ekip oyuncularının alkışları arasında çıktı. İlk yarının sonuna doğru Hasibe ile öne geçen Denizli ekibi, 42'de gelen golün ardından devreyi 1-0 önde kapattı.
 
İKİNCİ YARIDA BÜYÜK COŞKU
İkinci yarıda taraftarının da desteğiyle baskısını arttıran Horozkent'te 64. dakikada Hasibe kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Yeşil siyahlıların golcü oyuncusu Elif Duru 66'da durumu 3-0’a getirirken, maçta son sözü 82'de Özge Tosun söyledi. (4-0)
 
ÇİFTE KUPA COŞKUSU
U13 takımı ile TBMM'nin düzeneği 23 Nisan Futbol Turnuvasında Türkiye şampiyonu olan Horozkent, aynı hafta içinde ikinci kupasına kavuştu.
 
Soğanlı maçı sonrası yapılan kupa törenine Denizli Milletvekili Teoman Sancar ve Yasin Öztürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya katıldı.
 
Kupayı şampiyonluk kupasını kaldıran yeşil siyahlılar, grupta namağlup unvanını korudu.
 
Horozkent, 2. Lig'deki son maçını 30 Nisan'da Konya İdmanyurdu ile oynayacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku