banner175
İlkokulda Horozun yıldızlarına büyük ilgi
Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenledi.

Okul bahçesi içindeki halı sahada gerçekleşen turnuvada üçüncü sınıflardan oluşan takımlar yer alıyor. Turnuvanın açılışı Denizlispor Sportif Direktörü Veli Acar, futbolcular Recep Niyaz, Burak Çalık ve Alperen Babacan'ın katılımı ile gerçekleşti.
16 şubenin oluşturduğu takımların yer aldığı turnuva öncesinde yeşil siyahlı futbolcular öğrencilerle sohbet etti, tavsiyelerde bulundu.
 
Müsabakaların barış, sevgi ve centilmenlik içinde geçmesi gerektiğini söyleyen yeşil siyahlı futbolculardan Recep Niyaz, kazanmanın ve kaybetmenin çok önemli olmadığının altını çizdi. Öğrencilerin mutlaka spor yapmaları gerektiğini söyleyen yeşil siyahlı futbolcular sevgi seli ile karşılandı. Öğrenciler Denizlisporlu futbolculardan imza alırken Denizlispor'un sezon sonunda şampiyon olmasını istediklerini söyledi. Yeşil siyahlı futbolcular da Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu öğrencilerine şampiyonluk sözü verdi.

Okul Müdürü Hasan Harktı tarafından ağırlanan yeşil siyahlı futbolcular okul yöneticileri ile de bir araya geldi. Etkinliklerine gelerek renk kattığını söyleyen Okul Müdürü Harktı, "Başarılarınızı gururla takip ediyoruz. Sezon sonunda Denizlispor'un şampiyon olacağına inanıyoruz. Sizlere güveniyoruz. Buraya kadar gelerek öğrencilerimize örnek olduğunuz için teşekkür ederim" dedi.
 


banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku