banner175
Kerem, karate Türkiye Şampiyonu oldu
Türk karatesinin geleceğini teslim edeceği yıldız isimler, ulusal düzeydeki yılın son büyük organizasyonunda Kuşadası’nda bir araya geliyor. 01-03 Aralık tarihlerinde yapılan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında 49 ilden 1524 sporcu mücadele ediyor.
 
Şampiyonanın ilk gününde ümit sporcular kendi kategorilerinde Türkiye'nin en iyisi olabilmek için tatamiye indi. Denizli’den yarışmalara katılan 2001 doğumlu Kerem Kaya,  ilk gün akşam seansında +70 kiloda sahne aldı.
 
RAKİPLERİNE PUAN ŞANSI TANIMADI
Önceki organizasyonlarda kazandığı tecrübeyle tatamiye çıkan Kerem Kaya, ilk 5 turda rakiplerini 3-0, 9-0, 3-0, 4-0 ve 5-1’lik skorlarla geçerek finale kaldı. Final maçında özgüveni ile sonuca rahat giden Kerem Kaya rakibini 9-1 ile geçerek altın madalyanın sahibi oldu.
 
ŞUBAT AYINDA AVRUPA ŞAMPİYONASI VAR
Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonası'nın hemen ardından 4 Aralık Pazar günü milli takım seçmeleri yapılacak. Seçmeler sonunda 17-19 Şubat tarihlerinde Bulgaristan'da yapılacak Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek milli sporcular belirlenecek. Sporcumuz Kerem Kaya, herhangi bir sakatlık yaşamazsa milli forma için en büyük favorilerden biri olarak görülüyor.
 


İBANOĞLU TEBRİK ETTİ
Kuşadası’nda Kerem’i yalnız bırakmayan Antrenörü ve babası İhsan Kaya altın madalya sevincini Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile paylaştı. Genç sporcu Kerem Kaya ve Antrenör İhsan Kaya’yı kutlayan İbanoğlu, aynı başarıyı milli takım seçmelerinde göstereceğine inandığını belirterek, uzun yıllar milli formayı taşımasını, elde edeceği başarılarla Denizli’yi gururlandırmasını istedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku