banner175
Kızılcabölükspor'dan Başkan Zolan'a teşekkür
Kızılcabölükspor Kulübü yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete,  Kızılcabölükspor Kulübü Başkanı Osman Duran, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Hasan Şermet ve futbolcular katıldı. Kızılcabölükspor Kulübü Başkanı Duran, Kızılcabölükspor olarak zor şartlar altında mücadele ettiklerini belirterek, "Buna rağmen başarılı sonuçlar alıyoruz. Bizim en büyük destekçimiz sizsiniz. Verdiğiniz destekler için kulübüm adına size teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
"İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ"
 
Başkan Osman Zolan ise, Kızılcabölükspor'un kendi yağı ile kavrulan bir kulüp olduğunu belirterek, "Sizleri bu imkanlar içerisinde gösterdiğiniz başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Kızılcabölükspor, bugün sportif anlamda oldukça başarılı. Bu başarısını bir üst lige taşımasını şehir olarak istiyoruz. Bu işte istikrar çok önemli ve Kızılcabölükspor bu istikrarı yakaladı. Ben her zaman sizin yanınızdayım. Sezon başında da konuştuk biz sizi desteklemeye devam edeceğiz. Siz başarılı oldukça en büyük desteği de kendinize vereceksiniz. Bu şekilde de değerinizi artıracaksınız” dedi. Ziyaretin sonunda Kızılcabölükspor Kulübü Başkanı Duran, Başkan Zolan'a üzerinde "Osman Zolan" yazılı 20 numaralı forma ile takım atkısını hediye etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku