banner175
Kuralar çekildi, basketbol heyecanı başlıyor: 22 takım, 172 sporcu mücadele edecek
DEGİAD-Yüksekçıta Okulları 5. Basketbol Turnuvası 2019-2020 sezonu kura çekilişi DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Kura çekilişine Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Beşok, Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser'in yanı sıra DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, yönetim kurulu üyeleri, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Haluk Tuncay ve turnuvaya katılan takımların temsilcileri katıldı.  DEGİAD’ın bu yıl beşincisini düzenleyecek olduğu turnuvaya 22 takım ve 172 oyuncunun katılacağını belirten DEGİAD Başkanı Hakan URHAN, “Turnuvamıza bu sene katılım rekor seviyesinde, şehir nezdinde çok büyük yankı uyandırıyor. Her geçen yıl üstüne koyarak devam ettirdiğimiz turnuvamızda bu sene yine birbirinden özel müsabakalara sahne olacak. Turnuvaya katılan tüm takım ve sporcularımıza başarılar diliyorum. DEGİAD olarak 5 ay boyunca sürecek turnuvamıza tüm basketbol severler davetlidir. İnşallah DEGİAD, şehrimiz ve ülkemiz basketbolu için güzel ve hayırlı bir tunuva olur” dedi.
 
Beşok’tan Urhan’a tebrik
 
Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Beşok ise konuşmasında böylesine önemli bir organizasyonun gerçekleştirilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan’ı tebrik etti. Eski milli basketbolcu Beşok, “Bu tür organizasyonlar bizleri heyecanlandırıyor. Bu güzel etkinliğe emek veren herkese çok teşekkürler, Denizli Genç İş İnsanları Derneği, Denizli’ye inşallah 5 ay boyunca çok güzel basketbol seyrettirir. İnşallah seneye daha artarak devam eder. Şimdiden hayırlısı olsun, başarılar diliyorum. “ diye konuştu.
 
Türkiye’ye örnek bir turnuva
 
Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser ise, Basketbol Federasyonu olarak yurt çapında önemli organizasyonlara destek verdiklerini, böylesine kapsamlı ve başarılı bir çalışmanın gurur verici olduğunu kaydetti. Eser, “Denizli’de basketbolun gelişmesi adına çok önemli ve Türkiye’ye örnek bir turnuva. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak bu çalışmaya destek vermiş olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Denizli’de basketbol adına önemli çalışmalar yapılıyor. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum “ dedi.  Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Haluk Tuncay ise, DEGİAD ailesine basketbola verdikleri önem ve değerden dolayı teşekkür etti. Tuncay, “Her sene üzerine koyarak devam eden bu turnuva inşallah daha iyi noktalara gelecektir. Kazanan Denizli basketbolu olur.” dedi.
 


Kıyasıya mücadele yaşanacak
 
Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Beşok ve Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser'in gerçekleştirdiği kura çekimi sonrası oluşan gruplar ve takımlar şöyle sıralandı;
 
 
 
A GRUBU
Oceans 8
Herkes Efendi
BASİAD
Yeni Dostlar
Falcons
Hop Tedix
Ağır Abiler
Roosters
Royal Team
Yis
O Sene Bu Sene
 
B GRUBU
Stark
Black Roosters
Hangover
Kayınçolar
Peaky Belinders
Riskymen
Yirmilik
Yüksekçıta
Goodfellas
Airforce
Gimme 5

 

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku