banner175
Mehmet, Türkiye Şampiyonu
Genç Halterci Mehmet Avcıl, 12-15 Nisan 2018 tarihlerinde Ağrı’daki şampiyonaya talihsiz bir sakatlıkla başladı. Sağ el tarak kemiğinde zedelenme olduğu tespit edilen Avcıl, buna rağmen antrenörüne kendisini iyi hissettiğini, podyuma çıkacağını söyledi. Müthiş bir özgüvenle podyuma çıkan Avcıl koparmada 130 kg, silkmede 165 kg kaldırarak toplamda 295 kg ile altın madalyanın sahibi oldu.
 
GENÇ SPORCU TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE
Halter Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda Denizli Akademi Spor Kulübü adına yarışan Mehmet Avcıl, elde ettiği başarı ile spor otoritelerinden tam not aldı. Türk Halterinde yıldız gibi parlayan genç halterci, son bir buçuk yılda yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde katıldığı 8 yarışmadan da altın madalya ile dönmeyi başardı.
 
İBANOĞLU: “MEHMET AVCIL’A GÜVENİYORUZ”
Halterci Mehmet Avcıl ve antrenörünü elde edilen başarıdan dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bu zaferlerin uluslararası alana taşınacağına inandığını ifade etti. Yeteneğin yanında azim, kararlılık ve düzenli çalışmanın Avcıl’ı bu noktalara getirdiğini belirten İbanoğlu, milli sporcuya destek olan başta ailesi ve antrenörü olmak üzere emeği olan herkese teşekkür etti.
 
AVCIL DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK
Başarı basamaklarını bir bir tırmanan Avcıl, geçtiğimiz aylarda milli takım kurmayları tarafından keşfedilerek 2020 Tokyo Olimpiyatları hazırlıkları aday kadrosuna çağrılmıştı. Temmuz ayında Türkmenistan’da düzenlenecek Gençler Dünya Şampiyonası’nda boy gösterecek Denizlili sporcu milli formayı giymenin gururunu yaşayacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku