banner175
Merkezefendi Basket  Akhisar'a fark attı

TBL 23. haftasındaki Akhisar maçı koronovirüs önlemleri nedeniyle seyircisiz oynandı. Akhisar Belediyesi'ni konuk eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket kıran kırana geçen karşılaşmada son çeyrekte ağırlığını koyarak 90-79 kazandı.
Üçlüklerin havada uçuştuğu ilk çeyrekte üstünlük sürekli el değiştirdi. Çeyreğin ikinci yarısı öne geçen Akhisar rakibine geçit vermedi ve 24-22 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe Merkezefendi Belediyesi Basket yayın gerisinden etkili başlasa da Akhisar 9-0 seriyle cevap vermesini bildi. Son bölümde farkı eriterek öne geçen Merkezefendi Basket devreyi 51-48 önde tamamladı.
Üçüncü çeyreğe 7-0 ile başlayan Merkezefendi farkı açmaya başladı. Arka arkaya top kayıpları ve boş atışlar yapan Akhisar, bu dakikalarda rakibine cevap vermekte zorlandı.Üçüncü çeyrek 65-62 Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket üstünlüğüyle geçildi.
Mishula ve Ümit Sonkol ile son çeyreğe çok etkili başlayan Merkezefendi Basket farklı üstünlüğü korumaya devam etti ve karşılaşmayı 90-79 kazandı.
Öne çıkanlar...
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket: Oleksandr Mishula 19 sayı-6 ribaund-6 asist, Gökhan Yazıcıoğlu 16 sayı-5 ribaund
Akhisar Belediye: Erdem İlter 13 sayı, Hazer Avcı 13 sayı
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku