banner175
Merkezefendi Basket Süper Lig'e hazır
Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, Coranavirus (Cobit-19) salgını nedeniyle lige verilen arayı değerlendirdi.
 
Denizli’de basketbol için doğru şeyler yaptıklarını belirten Deveciler, “Bazen heyecanımızın ve enerjimizin yüksek olduğu dönemler oluyor. Fakat temeldeki arzumuz, Denizli’de insanların sevdiği sahiplendiği basketbol hareketi oluşturmak. Bugün geldiğimiz nokta da takımımızın, camiamızın, salonumuzun, oyuncularımızın, hocamızın hepsinin süper lig oynamaya hazır olduğunu düşünüyorum. Hazır bir yapımız var. Kafamızda planlarımız, projelerimiz var. Umarım bunlar takdir görür. Zaten mücadele etme şansımız olursa yani play-off oynayacak ya da bu lig böyle devam edecekse ben bu takımın bir tek mağlubiyet bile almadan süper lige çıkacağına inanıyorum. Ama oynayamasak da dediğim gibi hak ettiğimizi düşünüyorum. Umarım takdir görür" dedi.
 
ÇAĞIRIRLARSA HERŞEYİMİZLE HAZIRIZ
Lig ile ilgili her türlü senaryoya hazır olduklarını ifade eden Deveciler, "Ligin burada kapatılması gibi bir durum da yaşanabilir. Petkim zaten bunu istiyor birinci sırada onlar gidecektir. Diğer takımlara da belirli şartlar koyup bir davetiyeyle talep olabilir. Biz süper lig oynamaya hazırız. Bunun için bizden talep edilen diğer şartlara hazırlanıyoruz. Salonumuz zaten süper lig oynayabilecek kapasitede. Bu takımın bir kulüp doktoru, fizyoterapisti var. Bunların hepsi hazır, organizasyonumuz hazır. Davet edildiğimizde süper ligde hiçbir acemilik çekmeden işimizi yaparız. Biz kendimizi hazırladık " dedi.
 
BU SENE OLMAZSA SENEYE...
Bu yıl olmazsa önümüzdeki sezon Süper Lig’e çıkacaklarını ifade eden Deveciler, "Bu sene olmazsa seneye, seneye olmazsa 3. sene bunu mutlaka yapacağız. Bu sürdürülebilir bir şey. Bu sene olmazsa biz gidiyoruz gibi bir şey yok. Daha önceki denemelerde böyle olmuş ve insanlar hayal kırıklığına uğramış. Basketbol camiası, basketboldaki sizler gibi söz sahibi insanlar hep bu duruma karşı şaşkınlık yaşayıp hayal kırıklığına uğramışlar. Bunun olmayacağını hissettirmeye çalışıyoruz. Çünkü şöyle bir avantajımız var. Bize destek veren çok iyi bir belediye başkanımız var. Bir ikincisi tamamen belediyeden bağımsız çok güçlü, enerjisi yüksek, ekonomik durumu iyi ve bu işi gerçekten seven bir yönetim kurulu oluşturduk. Bu yönetim kurulu ile bıraksınlar Euroleague oynarız. Bu yönetim kurulu ile devam ettirsinler ben bu takımı Euroleague oynatırım. O kadar net söylüyorum. Hem ekonomik olarak bir güce sahip, hem de bu işi seviyorlar. Arzuları, istekleri çok fazla. Benden daha fazlalar. Biz bu oluşumu sağlarken onların bu performansları göstereceğini düşünmüyordum. Fakat geldiğimiz süreç içerisinde çok etkinler ve çok katkı sağlıyorlar. Yine dediğim gibi belediye başkanımız bu işe verdiği gönül bizi ayrı gururlandırıyor. Aynı zamanda heyecanımızı yükseltiyor. Yani biz ilk defa TBL’deyiz. Birinci senemizde bunu yapamazsam seneye yaparım demek aslında macera değil, yapacağız. Çünkü böyle bir çalışma içerisindeki kuş tüyünü kendimizde hissediyoruz" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku