banner175
Merkezefendi Basket, tekrar çıkış istiyor

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, cuma günü saat 19.00'da PAÜ Arena'da oynayacağı İzmir temsilcisi Bornova Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.
 
Başkan Veli Deveciler, ligin çok farklı olduğunu ve bu ligde her takımın her takımı yenebileceğine dikkat çekti. Deveciler, "Son olarak oynadığımız Yalova, bize ters geliyor onu anladık. Bizi içeride de dışarıda da yendiler. Ama takımın durumunun iyi olduğunu düşünüyoruz. O devam eden galibiyet serisinin İzmir temsilcisi Bornova maçıyla tekrar başlayacağına olan inancım tam. Cuma günü saat 19.00'da PAÜ Arena'da, kendi evimizde önemli bir maç olacak. İç sahada maç kaybetmeden gitmemiz gerekiyor. Lig çok kritik hal aldı. Üstler birbirine çok yakın. Aşağı birbirine çok yakın. Kazanan bir adım öne geçiyor. Evet, Yalova maçını kazansaydık bizim için çok iyi olacaktı. Çok büyük avantaj elde edecektik. Ama daha çok maç var “diye konuştu.
 
“TAKIMDA PROBLEM YOK”
Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler,  önlerinde oynayacakları 3-4 maçı yine bir seri şekilde kazanmak istediklerini söyleyerek," Eğer tekrardan bir seri yakalarsak yine zaten istediğimiz pozisyona geliriz diye düşünüyorum. Genel anlamda takımda bir problem yok. Her şey yolunda gidiyor.  Bornova iyi bir takım. İyi basketbol oynayan bir takım. Ama biz seyircimizin desteğiyle bu hafta Bornova’yı yenip ondan sonra sıralamada sağlam bir yer alacağımızı düşünüyoruz" dedi.
 
“LİGDE DAHA ÇOK ŞEY DEĞİŞİR”
Deveciler son olarak şunları söyledi," Şöyle de bir durum var; bizim üstümüzdeki takımların kaybetme olasılığı çok yüksek. Yani geçen hafta lider durumdaki Petkim alt sıralardaki Anadolu Basket’i 1 sayıyla son anda yenebildi. O yüzden herkesin herkesi yenebileceği, sürprizlerin çok açık olduğu bir ligde oynuyoruz. Dediğim gibi biz aleyhimizde bir sürpriz gelişmesine sebep vermeden devam edersek ve böyle çalışmaya devam edersek sonuçta sevinen biz olacağız”
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku