banner175
Milli sporcu Damla, karatede dünya ikincisi oldu
23-27 Ekim tarihleri arasında yapılacak Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Dünya Şampiyonası Şili’nin başkenti Santiago’da başladı. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ın kafile başkanlığını yaptığı Milli Takım, Brezilya, Mısır, Hırvatistan, Japonya ve Rusya ile birlikte tüm kategorilerde mücadele eden ekiplerden biri olurken 18 bayan, 21 erkek sporcu ülkemizi temsil ediyor.
 
DAMLA SU TÜREMEN SÖZÜNÜ TUTTU
Milli kafilede bulunan Denizlili sporcu Damla Su Türemen şampiyonanın ilk günü tatamiye çıktı. Ferdi kata dalında rakiplerini bir bir geçen ve finale kalan Türemen, finalde İtalyan Sonia Inzoli’ye kaybederek Dünya ikincisi oldu.
 
Dünya Şampiyonası öncesi Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaretinde Şili’den madalya ile döneceğinin sözünü veren Damla Su Türemen sözünü tutmuş oldu.
Bayanlar Kata Takım maçları ile 25 Ekim Cuma günü yeniden tatamiye çıkacak Damla Su Türemenli Milliler, takım halinde madalya arayacak.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku