banner175
Oklar, Nursen Çokak için
Okçuluk branşında Denizli’den birçok sporcuyu milli takımlara kazandıran, yüzlerce çocuğu bu sporla tanıştırıp sevdiren rahmetli Nursen Çokak, Denizlili okçular tarafından gerçekleşen turnuvada anıldı. 04 Mart 2017 Cumartesi günü Gümüşler Futbol Sahasında yapılan turnuvaya 50 sporcu katıldı.
 
YENİ SPORCULAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği turnuva minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde makaralı ve klasik yay disiplinlerinde gerçekleşti. Sporcu ailelerinin de izlediği yarışmalar aynı zamanda il seçmeleri niteliği de taşıdı. Yarışmalarda bazı sporcular ilk kez turnuva deneyimi yaşadı.
 
“OKÇULUKTA BAŞARILAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”
Yarışmaları izleyen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, okçularla bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden İbanoğlu, rahmetli Nursen Çokak’ın ardından yapılan ilk ciddi turnuva ile altyapıdan yetişen sporcuları gördüklerini söyledi. Okçuluk antrenörlerimiz ve yeni atanan Federasyon İl Temsilcisi Hakan Kurucan ile okçulukta başarıların kaldığı yerden devam edeceğine inandığını belirtti.
 
HEDEF 2018 MİLLİ TAKIM KADROSU
İl seçmelerinde başarılı olan sporcular 16-19 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek Çanakkale Şehitleri Anma Turnuvasına katılacak. Sporcular hedef olarak, katıldıkları yarışmalardan puan toplayıp 2018 yılı milli takım aday kadrosuna katılmayı amaçladıklarını söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku