banner175
PAÜ Jimnastik Takımı Türkiye Şampiyonu oldu
Pamukkale Üniversitesi, 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 15. Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Türkiye Jimnastik Şampiyonası Büyük Finalleri “Step” kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu elde etti.
 
Estetik Jimnastik, akrobatik Jimnastik, aletle jimnastik, senkronize trampolin ve step kategorilerinde toplam 12 üniversite takımı dereceye girmek için ter döktü. PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör, Antrenör Emine Şahin tarafından müsabakalara hazırlanan PAÜ Jimnastik Takımı “Step” kategorisinde geleneği bozmayarak, 16.95 puanla son yıllarda olduğu gibi bu yıl da  Türkiye şampiyonu oldu.
 
Oyunlarda, PAÜ Jimnastik Takımı’nın ardından, Mersin Üniversitesi 16.10 puanla ikinciliği elde ederken, üçüncü 12.55 puanla Çankırı Karatekin Üniversitesi oldu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku