banner175
Recep Niyaz fırtına gibi…
Adanaspor maçının da yıldızı olan Recep Niyaz’la ilgili Denizlifutbol.com’un derlediği haberde; kısa bir analiz yer aldı. Yorum-haberde  Recep Niyaz’dan övgüyle bahsedilirken şu görüşlere yer verildi:
 
Denizlispor Altyapısından yetişti. Kısa süre içinde Messi ilan edildi. Fenerbahçe'ye transfer oldu. Genç milli takımlarda forma giydi. Şampiyonluklar yaşadı. Ama bizim için en önemlisi benim bu şehre borcum var diyerek geldi takımın başına Tüm şehri şampiyonluğa inandırdı.
 
Yanlış pas atıyor. Gol kaçırıyor.  Ama Hiç bir zaman kötü mücadele etmiyor.
Takımda ki ağabeyleri kendisine bağırdıklarında onları olumlu yönde motive ediyor.
Tekmeye kafa sokmaktan hiç korkmuyor. Ligin en kısa boylu oyuncularından olmasına rağmen, en fazla kafa golü atan orta saha oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor.
Herkes pes ederken o bitmiyor. Bitirmiyor. Tüm takımı ateşleyip, herkesi peşinden sürüklüyor.
Ne kadar enerjisi varsa, varını yoğunu sahaya yansıtıyor.
Bu sezon oynadığı 27 maçta 9 gol atarak takımımıza şampiyonluk yolunda büyük katkı yapan Recep Niyaz, futbol kariyerinin en verimli sezonunu geçiriyor.
Allah Razı olsun RECEP NİYAZ...
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku