banner175
Şampiyon öğretmenler
2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi Okul Spor Faaliyetleri için bilgilendirme semineri yapıldı. Uzun maratonda ilk düdük Kasım ayının son haftasında çalacak. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Spor yarışmaları için geri sayım başladı. Kasım ayının son haftası başlayacak heyecanda 39 ayrı branşta öğrenciler yarışmalar yapılacak. 

BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI
    13 Kasım Çarşamba günü Pamukkale Halk Eğitim Merkezinde Okul Sporları değerlendirme toplantısı yapıldı. İl genelinde eğitim veren tüm okullardan temsilcilerin yer aldığı toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram ile Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Bardakçı da yer aldı.

İBANOĞLU: “ÇOCUKLARIMIZ SPORA DAHA FAZLA ZAMAN AYIRMALI”
Açılış konuşmasını yapan Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, "öğrenciler için çok önem arz eden akademik başarılar kadar; bugün sosyal, kültürel, sportif alanlarda yer almanın da çok önemli olduğuna değindi. Çocukların akıllı telefonlardan uzakta spora daha fazla zaman ayırmasının gerekliliğine de dikkat çeken İbanoğlu, okul spor faaliyetleri ile öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini, yetenekleriyle potansiyellerini ortaya çıkarmalarını arzu ettiklerini kaydetti. 
GEÇEN SEZONUN ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
    Bir önceki sezon Okul Sporlarında Türkiye Şampiyonalarında dereceye girerek Denizli’yi başarıyla temsil eden okulların Beden Eğitimi öğretmenlerine protokol tarafından plaket takdim edildi. Toplantının sonunda Okul Sporları birimi tarafından spor bilgi sistemi tanıtıldı. Okulların başvurularının tamamlanmasının ardından branşlarda takvimin belirleneceği ve Kasım ayının son haftası yarışmaların başlayacağı bildirildi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku