banner175
Şampiyonlardan Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, 15 Temmuz gazi ve şehitleri anısına düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Taekwondo Turnuvasında madalya kazanan sporcular Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, taekwando antrenörleri ve çeşitli kategorilerde madalya kazanan sporcular katıldı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Zolan, “15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi, canları pahasına mücadele eden gazi ve şehitlerimiz sayesinde bastırıldı” diyerek 15 Temmuz’un öneminden bahsetti. İlkini düzenledikleri bu organizasyonun adını kahraman gazi ve şehitlere ithafen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Taekwondo Turnuvası yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize ve gazilerimize milletçe minnettarız” dedi.
 
“Ülkemizi gururlandıracaklar”
 
Başkan Zolan şöyle devam etti: “7 ilden bir çok sporcunun katıldığı müsabakalarda başarı göstererek madalya kazanan genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah olimpiyatlarda ve diğer uluslararası organizasyonlarda da madalyalar kazanarak ülkemizi gururlandıracaklar. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Sporcu ve antrenörler ise anlamlı organizasyon dolayısıyla Başkan Zolan ve Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Sporcular ziyaretin sonunda Başkan Zolan’a taekwondo kıyafeti hediye ettiler.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku