banner175
Şehit yakınlarına anlamlı hizmet
Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokole Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mustafa Işık ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Protokol töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Üzerinde hür ve bağımsız yaşadığımız şu güzel vatanımız için, bayrağımız için, vatani görevini yaparken hayatlarını kaybeden şehitlerimize Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü olarak mütevazi ve anlamlı bir hizmet sunuyoruz. Bütün şehit yakınlarına sesleniyorum. Sizler yalnız değilsiniz. Sizler sahipsiz değilsiniz. Sizleri bu güzel spor tesisi ile kucaklayan Pamukkale Üniversitesi var. Vatan için, sizler için, bu güzel hizmetler helal olsun. Şehit yakınlarının bu hizmetimizden faydalanmaları bizi mutlu edecektir. Bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şehitlerimize rahmetler diliyorum. Ruhları şad olsun. Saygıdeğer ailelerine sağlık ve esenlik diliyorum. Selam ve saygılarımla” dedi.
 
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mustafa Işık, “Rektörümüze bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz. Şehit yakınlarının acılarını bir nebze olsun paylaşıyor, moral ve motivasyonumuza katkı sunuyor” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalandı.
 
Bu protokolle birinci derece şehit yakınları Şehit Ömer Halisdemir Spor Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde tüm hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku