banner175
Servergazili kızlar futbolda Türkiye şampiyonu oldu
Spor Genel Müdürlüğünün organize ettiği Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Finalleri Kuşadası’nda düzenlendi. 27 Şubat – 3 Mart tarihlerinde Kuşadası Yüksel Alkışlı Spor Tesisleri’nde gerçekleşen şampiyonada Türkiye’nin en iyi 8 takımı mücadele etti.
 
Denizli’yi temsil eden Servergazi İMKB Kız Teknik ve Mesleki Lisesi şampiyonaya 1-0 lık Kocaeli mağlubiyetiyle başladı. Grubunda oynadığı diğer maçlarında aldığı üst üste galibiyetlerle Denizli ekibi adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Kayseri ekibini 1-0 la geçen Denizli Servergazi’li kızlar finale yükseldi. Finaldeki rakibi Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi oldu. Şampiyonanın ilk maçında mağlup olduğu zorlu rakibini kıyasıya mücadele sonunda 2-1 mağlup eden Denizli İMKB Kız Teknik ve Mesleki Lisesi Türkiye Şampiyonu oldu.
 
ÜLKEMİZİ DÜNYA KUPASI’NDA TEMSİL EDECEKLER
Üst üste 2. kez Türkiye Şampiyonu olmayı başaran Denizli Servergazi İMKB Kız Teknik ve Mesleki Lisesi 6–14 Nisan 2019 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta düzenlenecek Okul Sporları Gençler Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. 7-8 yıllık çalışmaları sonunda bu başarıyı elde ettiklerini söyleyen Antrenör Ahmet Özeren kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Daha büyük başarılar için çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
İBANOĞLU ŞAMPİYONU KUTLADI
Denizli’ye büyük bir gurur yaşatan Denizli Servergazi İMKB Kız Teknik ve Mesleki Lisesi takımını ve antrenörler Ahmet Özeren, Mehmet Ali Pala ve Hüda Çağkan’ı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, elde edilen başarının gurur verici olduğunu söyledi. Servergazi’li kızların çok çalışmanın karşılığını şampiyon olarak aldığını, Sırbistan’da yapılacak Dünya Kupasında da başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku