banner175
Sözleşmesi feshedilen İldiz kentten ayrıldı
Diğer yandan Denizlispor'u 9 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıkartan Yücel İldiz ise dün sezsiz sedasız Denizli'den ayrıldı. Yönetimin kendisi için veda töreni düzenlemesini kabul etmeyen İldiz'in Denizlispor'a başarılar dilediği öğrenildi. İldiz, veda mesajı yayınladı, Denizli’den alnı ak ve başı dik ayrıldığını söyledi.
 
İldiz'in mesajı şöyle:

Yaklaşık 1.5 sezondur birlikte olduğum bu değerli camia ve Denizli halkının kendime ve ekibime gösterdikleri ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyor, bu süre zarfında şahsımın ve ekibimin de aynı duygular içerisinde Denizlispor’a ve camiaya en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını belirtmek istiyorum.

Göreve başladığımız gün Denizlispor’un bir alt ligdeki durumu ile ayrıldığımız gün itibariyle Denizlispor’un Süper Lig'deki puanı ve durumu ortadadır.

Bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen tüm camia ve taraftarlarımıza şahsım ve ekibim adına teşekkür eder, alnımız açık ve başımız dik olarak bu güzel şehirden ayrıldığımızı bilmenizi isterim.

Tüm camia, tüm taraftarlarımız ve Denizli’de edindiğimiz tüm can dostlarımıza tekrardan teşekkür eder, Denizlispor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim."


İLDİZ'E TEŞEKKÜR
Diğer yandan sosyal Yukatel Denizlispor sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Yücel İldiz'e teşekkür etti. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz profesyonel futbol takımının durumu yönetim kurulumuzca değerlendirilmiş olup Teknik Direktörümüz Yücel İldiz’in sözleşmesinin tek taraflı olarak kulübümüzce fesih edilmesine karar verilmiştir. Takımımızı Süper Lig'e yükseltme başarısını gösteren Yücel İldiz ve değerli ekibine yürekten teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz"
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku