banner175
Yerli Messi Recep Niyaz küllerinden doğdu
Henüz 15 yaşındayken 2010 yılında Denizlispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olurken, "Yerli Messi" olarak adlandırılan 24 yaşındaki futbolcunun kariyeri beklediği gibi gitmedi. Fenerbahçe'de istediği süreyi alamayan ofansif orta saha oyuncusu, yıllar içerisinde Anadolu'da bir çok kulüpte forma giydi. Geçen sezon Çaykur Rizespor'da 1'inci Lig'den Süper Lig'e çıktıktan sonra Süper Lig kadrosunda kendisine yer bulamayıp altyapısından yetiştiği Denizlispor'a transfer olan Recep, müthiş bir performans sergiledi.
 
Yuvaya dönüp başarılı bir sezon geçiren Recep Niyaz, 12 gol 6 asistlik bir performans gösterdi. Forma giydiği 33 maçta 18 gole doğrudan etki yapan ve taraftarların sevgilisi olan Recep Niyaz, memleketinin takımı Denizlispor ile Spor Toto 1'inci Lig'i şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e çıkma mutluluğunu tattı. Denizlispor ile sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden, bu sezon takım halinde çok iyi mücadele ettiklerini ve şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini belirten Recep, "Sezon başında çok iyi bir ekip oluşturduk. Süper Lig hedefiyle kenetlendik. Sahada tüm takım arkadaşlarım bu hedef için varını yoğunu ortaya koydu. Sonunda mutlu sona ulaştık. Ligi şampiyon tamamladığımız için çok mutluyum. Doğduğum şehrin takımına şampiyonluk yolunda katkı verdiğim için gurur duyuyorum" diye konuştu. 
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku