banner175
Yukatel Denizlispor: 2 – Çaykur Rizespor: 0
Haftaların kötü gidişine son vermek için evinde ağırladığı Çaykur Rizespor maçına 3 puan parolasıyla çıkan Yukatel Denizlispor 2-0’la sahadan ayrıldı.
 
İlk yarıda ileri uçta Burak Çalık – Rodallega ikilisi ile gol arayan ancak Ç. Rizespor’un sahasında baskı yapmasıyla istediği futbolu oynayamayan Yukatel Denizlispor ikinci yarıya biraz daha istekli başladı.
 
Son dakikalarda Çaykur Rizespor’un bir topu direkten döndü. Gol bulma ümidiyle peşpeşe değişiklikler yapan Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in bu dileği Barrow ve Oscar’ın sahaya girmesiyle gerçek oldu.
 
84’ncü dakikada köşe vuruşunu müthiş bir kafa şutu ile ağlara gönderen Oscar takımını 1-0 öne geçirdi. Yine Oscar’ın 90’ncı dakikada ortaladığı topa defans eliyle müdahale edince hakem VAR’a gitti.
 
Videodan pozisyonu tekrar izleyen hakem penaldıyı verdi. Murawski’nin penaltıyı gole çevirince Denizlispor rahat bir nefes aldı.
 
Denizlispor gelecek hafta Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
adem balım 4 yıl önce

penaltı olan topu ortalayan oscar değil barrowdu

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku