banner175
Baba ocağında coşkuyla karşılandı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe programları kapsamında baba ocağı Tavas'ı ziyaret ederek hemşerileriyle kucaklaştı. Tavas programına Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesini ziyaret ederek başlayan Başkan Osman Zolan, daha sonra Tavas merkezde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Tavaslılar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Osman Zolan, bir süre vatandaşlarla sohbet edip hizmet ve yatırımları anlattı. Başkan Osman Zolan AK Parti Tavas İlçe Teşkilatı ve MHP Tavas İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gece geç saatlere kadar devam eden Tavas programında Başkan Osman Zolan’a Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı, AK Parti Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık ve beraberindekiler eşlik etti. Kızılcabölük, Vakıf, Karahisar, Seki, Yahşiler, Çalıköy, Sofular, Ebecik ve Altınova mahallelerini de ziyaret eden Başkan Osman Zolan, özellikle gençlerin ve kadınların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı.
 


BÜYÜKŞEHİR HER YERDE
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir statüsüne geçtiği ilk andan itibaren il genelinde önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi. "2014’te büyükşehrin temellerini attık" diyen Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi sadece merkezde değil, Denizli’nin tüm mahallelerinde, insanımızın yaşadığı her yerde hizmet vermeye başladı. Aynı şekilde Tavasımızda sadece merkezde değil ilçeye bağlı tüm mahallelerimizde de hizmet vermeye başladı. O gün de söylemiştik, ‘Büyükşehir ile birlikte Tavas Belediyemiz ile birlikte hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yapılamaz denilen birçok işleri yapacağız ve birçok sorunları çözeceğiz. Denizlimizin merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Çok şükür bugün dönüp arkaya baktığımızda Denizlimizin tamamında ve Tavasımızda verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdiğimizi görüyoruz" diye konuştu.
 


“TEK YUMRUK OLARAK ÇALIŞTIK”
2014 yılında verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Çünkü biz millete hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için varız. Oluş amacımız, varlık sebebimiz milletimizin derdiyle dertlenmek ve önündeki sıkıntıyı kaldırmak.  Çok şükür burada tek yumruk olarak çalıştık" dedi. Başkan Osman Zolan,  "Tavas baba ocağım. İnşallah Tavasımızın büyümesi, güzelleşmesi devam edecek. Denizlimizin de büyümesi ve güzelleşmesi devam edecek. Ben bu hususta emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Biz bir ekip olarak çalıştık ve tek yumruk olduk. Sonuçta birlikte başardık. İnşallah birlikte başarmaya da devam edeceğiz
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku