banner175
Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi
"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ve Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı. 13 bin 720 metrekare inşaat alanına sahip Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu bulunuyor. 2 adet çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 antrenör odası, doktor odası, 2 adet soyunma odası ve engelli tribününün yer aldığı dev komplekste yüzme sporunun yanında farklı spor dallarının da yapılacağı 1 adet halı saha, 2 adet basketbol sahası, 2 adet badminton sahası, 1 adet tenis kortu ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Kısa süre içerisinde açılışı yapılacak dev kompleks Tavas ilçesi ile birlikte bölgeye hizmet verecek.
 
"Güzellikler katmaya devam ediyoruz“
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu güzel komplesi Tavas ve Denizli’ye kazandırmanın mutluluğunu hep beraber yaşadıklarını belirterek, “Tavasımıza ve Denizlimize yakışan yatırımlarımızı şükürler olsun birer birer tamamlıyoruz. Sağlıklı nesillerin yetişebilmesi ve her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi. Kapalı yüzme havuzunda verecekleri yüzme kursu ile birlikte pilates, zumba, masa tenisi gibi birçok salon sporu dalında da kurs vereceklerini tüm bunların yanında futbol, basketbol, badminton ve tenis için 6 adet de saha yaptıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "7'den 70'e tüm vatandaşlarımız burada spor yapacak, sevdikleri ile birlikte çok güzel vakit geçirecek. Denizlimize ve tüm ilçelerimize güzellikler katmaya devam ediyoruz. Desteklerini bizden esirgemeyen aziz milletimizin bize verdiği bu emanete sahip çıkmak için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Hayırlı uğurlu olsun."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku