banner175
Büyükşehir'den Ege'nin kayak merkezine 5 yıldızlı tesis
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin alternatif turizm kaynaklarından daha fazla yararlanması hedefiyle hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi’nde tamamlanma aşamasına getirilen yeni sosyal tesis inşaatında incelemede bulundu. Başkan Zolan’a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler eşlik etti. Başta Denizli ve Ege olmak üzere her yıl yurtiçi ve yurtdışından gelen kayak severleri ağırlayan Denizli Kayak Merkezi’nde artan ihtiyaçların karşılanması amacıyla yapımına başlanan 4 katlı yeni sosyal tesiste incelemede bulunan Başkan Zolan, tesisin gelecek kış hizmet vereceğini müjdeledi. Denizli’ye kazandırdıkları kayak merkezinin hizmete girdiği ilk günden beri yoğun ilgi gördüğünü anlatan Başkan Zolan, “Ayrıca burası Ege’nin kayak merkezi. Komşu illerimizden de yoğun ziyaret oldu” dedi.
 
Kar kalitesi çok üst seviyede
 
Tesisteki kar kalitesinin çok üst seviyede olduğunu, kayakseverlerden çok olumlu tepki aldıklarını anlatan Başkan Zolan, her yıl kayak merkezine talebin arttığını, bu nedenle daha önce yaptıkları sosyal tesisin yetersiz hale geldiğini belirterek, “Mimarisiyle, konforuyla, kullanım alanıyla buraya gelen insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak standartta yeni bir sosyal tesisin yapılması gerekiyordu. Yeni sosyal tesisimiz için çalışmaya başladık ve çok güzel bir proje ortaya çıktı. Yoğun bir çalışmayla çok şükür inşaatın sonuna geldik. Önümüzdeki kış, yeni kayak sezonunda inşallah kayakseverleri burada misafir edeceğiz. Konuklarımızı konforlu bir şekilde ağırlayacağız. Ben şimdiden sosyal tesisimizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
“Hizmet kalitesini her geçen gün artırıyoruz”
 
Denizli Kayak Merkezi’nin yol sorununu geçen yaz yoğun bir çalışmayla çözdüklerini, sıcak asfalt döşedikleri güzergahtaki riskli noktalara da çelik bariyer döşeyerek ulaşım güvenliğini ve konforunu sağladıklarını hatırlatan Başkan Zolan, şunları söyledi: “Şimdi, yeni sosyal tesisimizle bu konforu artırıyoruz. İnsanlarımız burada yeme, içme, dinlenme gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Kayak merkezimiz bu kış gelen misafirlerimize daha konforlu hizmet verecek. Ben bugüne kadar kayak merkezimizi ziyaret eden misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda Denizli Kayak Merkezi ayrı bir güzellikte, ayrı bir konforda insanlarımıza hizmet verecek. Ege’de kayak merkezinin olması çok çok uç bir nokta. Tüm imkanları zorlayarak bu kayak merkezimizi inşa ettik. Hizmet kalitesini her geçen gün artırıyoruz.”
 
Denizli Kayak Merkezi
 
Denizli Kayak Merkezi, kent merkezine 75 km uzaklıktaki Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi sınırları içinde bulunan 2 bin 420 metre rakımlı Bozdağ'da bulunuyor. Dünya standartlarında hizmet veren tesiste toplam 13 kilometre uzunluğunda 9 adet pist yer alıyor. Amatör ve profesyonel kayakçılar ve snowboard yapmak isteyenlerin aradığı her türlü imkanı ve pistleri barındıran tesiste saate 2 bin 500 kişiyi taşıyabilecek kapasitede 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant hizmet veriyor. Denizli Kayak Merkezi, topoğrafik yapısı ve Alplere özgü kar kalitesi ile kayak ve snowboard yapmak için büyük avantaj sağlıyor.
 
Yeni sosyal tesis özellikleri neler?
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku