banner175
FETÖ malları ihtiyaç sahiplerine
Çalışma kapsamında Tavas’ın muhtelif mahallelerinde bulunan toplam 19 tane misafirhanenin boya, badana, temizlik ve eşyalarının yenilenmesi projesine başlandı. Daha önce Balkıca Mahallesi Misafirhanesi’ni yenileyen Tavas Belediyesi Ekipleri, Sofular Mahallesi Misafirhanesi’nin yenileme çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra, KHK kapsamında; el konulan yurt ve dershaneler ile içlerinde bulunan tüm eşyalar gerçek sahiplerine, yani Milletimize geri dönüyor. Sevgi Eli’miz marifetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz. Bunun yanında dışarıdan gelen vatandaşlarımızın kalacak ve yatacak yerlerinin temini için mahallelerimizde bulunan 19 tane misafirhanemizin yenileme ve bakım çalışmasını başlattık. İlkini Balkıca Mahallemizde, ikincisini de Sofular Mahallemizde gerçekleştirdik. Program dahilinde diğer misafirhanelerimizi de yenileme ve bakım çalışmasını yapacağız” dedi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku