banner175
Kızılcabölük - Denizli yürüyüşü 13 Mayıs Pazar günü
Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü 13 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Spor ve doğaseverler 22. kez Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüyecekler. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Vakfı’nın katkılarıyla organize edilen yürüyüş Dünyanın en uzun yol yürüyüşlerinden bir tanesi sayılıyor. Kızılcabölük-Denizli doğa yürüyüşünün (Trekking) aynı zamanda bir solukta yürünen Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü özelliğini de koruduğunu belirten Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, 22 km.lik Doğal parkurda sürdürülen yürüyüşte değişik etkinlikler düzenleneceğini açıkladı. Tüm Denizlileri yürüyüşe davet eden Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli; “21 yıldır bu yol yürüyüşü gerçekleştiriliyor. Bu yıl yirmi ikincisini gerçekleştireceğiz.  Bu yürüyüş ile doğa ile vakit geçirmek isteyenler için bir fırsat olacak. Doğaseverler, sporseverler bu yürüyüşü kaçırmasın. Doğayla iç içe olabilecekleri bir gün için lütfen programlarını bu yürüyüşe göre hazırlasınlar” dedi.
 
Başkan Erkli; “Kızılcabölük’te sabah: 09.00’da başlayacak olan yürüyüşe, Denizli’den katılmak isteyenler için Denizli Çamlık girişinden 13 Mayıs Pazar Günü, sabah saat: 07.00’de otobüs kaldırılacak. Yürüyüşe katılmak isteyenler Kızılcabölüklüler Vakfı ile irtibata geçebilirler” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku