banner175
Kızılcabölüklüler Vakfı'nda Erkli güven tazeledi
Vakıf Kurucular Kurulu ve üyelerin katıldığı genel kurula tek listeyle gidildi. Oluşan liste oy birliği ile seçildi. Divan Başkanlığını Ertan Gürgün’ün yaptığı genel kurulda Kızılcabölüklüler Vakfı yeni Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkli oldu. 28 yeni üyenin katıldığı genel kurulda konuşma yapan yeni Başkan, hedeflerinin Kızılcabölük’ün adının daha fazla duyulmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, önceki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Amaçlarının birlik ve beraberliği daha ileri noktalara taşımak olduğundan söz eden Erkli, ‘’Kızılcabölük köklü bir geçmişe sahiptir. Bu dönemde eğitim çalışmalarına ağırlık vermeyi planlıyoruz. Kızılcabölüklü üniversite öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz. Vakıf olarak ticari faaliyetlere de ağırlık vermek istiyoruz. Vakfın gelirini arttırmak istiyoruz. Nişan, düğün, nikah ve toplantılar için pano çiçek hazırlanmasını daha düzenli bir şekilde yapacağız. Ziyaretler ve mesleki tanıtım çalışmalarımız olacak. Biz Kızılcabölük için çalışacağız. En önemlisi birlik ve beraberliği sağlamak istiyoruz. Geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
 
Tek liste ile seçime giren ve başkan seçilen Erkli’nin yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu: “Osman Gönlüm, İsmail Gürel, Leman Tayanç, Ramazan Usta, İsmail Uğur Gülbahçe, Ali Ozgan, M. Tahir Kurşunluoğlu, Mehmet Ürek, Cafer Taydaş, Mehmet İlem, Süleyman Gümüş, Metin Dayıoğlu, Mehmet Taban, Orhan Şaşmaz, Hasan Çağırıcı, Halime Zırh, Kudret Erdik, Osman Tara.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku